Tökéletes Chart Elemzés Bundle (13 Könyv)

181250 Ft

Ha befektető vagy kereskedő vagy, akkor tudod, hogy a sikerhez szükséges a jó döntéshozatal és a megfelelő ismeretek birtoklása. Azonban az információk bősége és a változó piaci feltételek miatt nehéz lehet a megfelelő stratégiák kialakítása és a helyes döntések meghozatala. Ezen problémára ad megoldást a „Tökéletes Chart Elemzési E-book”!

Ez a 300 oldalas e-könyv és 12 kiegészítő E-book minden részletre kiterjed, amit a befektetőknek és kereskedőknek tudniuk kell ahhoz, hogy kezdőként sikeresek legyenek. A könyvben a fundamentális és technikai elemzés minden aspektusa részletesen tárgyalásra kerül, melyek magukban foglalják az alapvető és technikai indikátorok, trendek, ármozgások, szintek, alakzatok elemzését, és még sok mást.

A könyvben található példák és feladatok lehetővé teszik a gyakorlati alkalmazásokat, amelyek segítenek megerősíteni az olvasók tudását és bizalmát. A kereskedési terv kialakítására is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy segítsünk az olvasóknak az egyéni kereskedési stratégiájuk megalkotásában, melynek célja a hosszú távú siker.

A könyv nem csak a technikai és fundamentális elemzést tárgyalja, hanem fontos pszichológiai szempontokat is figyelembe vesz, mint például a kereskedési érzelmi állapot, a stresszkezelés és az optimális kockázatkezelés.

Ez az e-book nem csak egy alapos útmutató, de egy igazi szakértői tanácsadó, amely segíti az olvasókat az általuk elérhető legjobb eredmények elérésében. A megfizethető ár és a számos hasznos információ, amelyet a könyv tartalmaz, valódi befektetés az olvasók számára, és egy biztos lépés az eredményesebb kereskedés és befektetés felé.

Kategória:

Leírás

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tökéletes Chart Elemzés Bundle (13 Könyv)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük