Market Maker 30 Napos Előfizetés

34970 Ft

A tagságunkat javaslom azoknak, akik többet akarnak tanulni, sikeresek, naprakészek szeretnének lenni és hosszú távon gondolkodnak a kriptovaluták világában. Ha egy biztos helyet keresel magadnak évekre, akkor ránk számíthatsz.

Kategória:

Leírás

Market Maker tagságunkat javaslom azoknak, akik maximumot szeretnék kihozni a crypto adta előnyeiből, akarnak tanulni, sikeresek, naprakészek szeretnének lenni és hosszú távon gondolkodnak a kriptovaluták világában. Ha egy biztos helyet keresel magadnak évekre, akkor ránk számíthatsz. Láthatod, hogy az általunk nyújtott értéknek a tagságunk díja a töredéke.

Arra próbálunk mindenkit felkészíteni, hogy képessé válj önállóan dönteni, kereskedni, elemezni, profitábilissé válni a crypto világában. Ez nem a jól megszokott tipp csoport, hanem egy „Egyetem”, ahol kiemelünk a csorda közül. Ez egy szuper közösség, ahol tanulhatsz, beszélgethetsz, kérdezhetsz.
Tananyagaink között megtalálod: Lowcap/shitcoin, Stake + Yield Farming, Technikai Elemzés, Pszichológia, Szabályrendszer, Saját kereskedési stratégia, Spot & Futures kereskedés, Portfólióépítés + rendbehozatal, Kilpési & profit realizálási stratégia és még sorolhatnám…

Fontos tudnod, hogy kiemelt hangsúlyt helyezünk az alábbi képletre: Erőfeszítés x Készség = Siker – Erőfeszítések árán alakulnak ki a kellő készségek. A Crypto Technikai Elemzés egy a 21.sz szakmák közül.

A profi kriptokereskedés/befektetés egy jól fizetett szakma, amely többet fizethet, mint egy mérnök, orvos, ügyvéd vagy más magas képzettséget igénylő szakma, de ehhez szükséged lesz a kellő tudásra. Aki mást állít, az hazudik.

Azt mondják, Adj egy embernek egy halat, és enni adsz egy napra. Taníts meg egy embert halászni, és enni adsz egy egész életre. Meg akarlak tanítani, hogyan kell horgászni a kriptotérben. Azt szeretném, ha azt tudnád csinálni, mint én. Ezt úgy tudom megoldani, hogy átadom neked a tudásomat. A Crypto volatilitása és az exponenciális mozgások teljesen más gondolkodásmódot és számos szabályt követelnek meg ahhoz, hogy az állandó jövedelmezőséget a valószínűségi félelemmentességen keresztül irányítsuk. Az a célunk, hogy téged is képessé tegyünk erre!

Több mint két és félezer évvel ezelőtt egy kínai filozófus, Konfucius azt mondta, hogy mindkettőnek igaza van: annak, aki azt mondja, hogy képes rá, és annak, aki azt mondja, hogy nem.

Henry Ford ezt kissé megváltoztatta, és csak átfogalmazta. De a koncepció az, hogy ha azt hiszed, hogy képes vagy rá, akkor igazad van. És ha azt hiszed, hogy nem vagy rá képes, akkor is igazad van. Ez egy igazán veszélyes koncepció. Ha az emberekben önszabotázs és önbizalomhiány van, azt fogják hinni, hogy bizonyos dolgokat nem tudnak megtenni, hogy bizonyos dolgok nem lehetségesek. Ebben a világban minden lehetséges. Nincs szükség arra, hogy korlátokat állítsunk magunk elé. Ezért mondom, hogy a gondolatváltás életváltozást hoz létre.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Market Maker 30 Napos Előfizetés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük