Ne Zárd Be Ezt az Oldalt! A Rendelésed Még Nincs Kész!

LEGYEN ELŐNYÖD A PIACON!

INTÉZMÉNYI GONDOLKODÁSMÓD/ AUTOMATA KERESKEDÉS

A MARKET MAKER TAGSÁG Segítségével

Feladó: WSBKING
Címzett: Feltörekvő Kereskedők

Emlékszem, amikor először belekezdtem a kereskedésbe, tele voltam izgalommal és reménnyel. Azt hittem, rövid idő alatt gazdagodhatok meg, és végre megvalósíthatom álmaimat. Majd hamar rádöbbentem, hogy ez nem így megy. Ma már folyamatosan profitábilis vagyok, és egy boldog, elégedett kereskedőként élvezem a kereskedés által nyújtott szabadságot és függetlenséget. 

Itt van a vicces rész:

Mindenki azt hiszi, hogy ez könnyű, de a legtöbben:

 

❌ Soha nem érik el a céljaikat a pénzügyi piacokon.

❌ Több évet, akár évtizedet pazarolnak el az életükből.

❌ Nem csak időt, hanem sok pénzt is veszítenek

❌ Pszichikailag teljesen kimerülnek
❌ Rossz emberektől, rossz/régi módszereket tanulnak meg, ami nem segít sokat.
❌ Majd sok idő, energia, pénzveszteség után feladják

A stratégia másodlagos… de hadd mutassam meg először, hogy mi a lehetséges velünk.

 

Az első 4 hétben:

 

✅ Tőkére Nézve 6-10% profit. Tagjaink 3 éve elégedetten követnek minket.
✅ Megtanulod mi is a valódi kereskedés és elsajátítod az intézményi gondolkodásmódot
✅ Elkezdesz végre valódi tapasztalatot szerezni a piacokon

✅ Saját személyes mentorod lesz, aki fogja a kezdet

SMART MONEY LEVELS INDIKÁTORA PIAC LEGJOBBJA!

És a legjobb az egészben:

 

Lehetsz teljesen kezdő is.

 

NEM SZÜKSÉGES megelőző tudás az automata kereskedésnek köszönhetően.

 

Az a tudás, amit mi átadunk teljesen ISMERETLEN az emberek számára.

Hogyan Működik az „MM” tagság 2 LÉPÉSBEN

 #1 Lépés:
Csatlakozz a
„MM” tagsághoz

A MarketMaker Tagság kiváló bármely kezdő/haladó számára, hogy elérje a pénzügyi piacokon lévő céljait. Elsőnek Csatlakozz a tagságunkhoz.

#2 Lépés:
Kereskedj Automatán
Tanuld Meg a Valódi Titkokat

A MarketMaker Tagság kiváló bármely kezdő/haladó számára, hogy elérje a pénzügyi piacokon lévő céljait. Elsőnek Csatlakozz a tagságunkhoz.

Az igazi lehetőség (és profit) bárki számára az automata kereskedésünkben van (Havi 10-15% tőkére nézve a cél). + Intézményi gondolkodás és módszerek.

A MarketMaker Tagság segít a befektetőknek, kereskedőknek, és kezdőknek is elérni a céljukat. 

Csatlakozz Most az elégedett+ tagjainkhoz

Cryptofolio Hungary

Magas színvonalú kripto oktatás

Az általunk nyújtott szolgáltatások gyakorlati tudáson és tapasztalaton alapulnak. Sőt, az általunk adott meglátásokkal mindig konzultálunk szakemberekkel a világ minden tájáról. Csoportunk hozzáférést biztosít neked is olyan exklúzív hírekhez, elemzésekhez és tartalmakhoz, amik örökre megváltoztatják a gondolkodásod a kripto világáról. 

Ahol már olvashattál rólunk

Kripto közösség, ami tényleg hihetetlen!

Csapatunk olyan emberekből áll, akik sok kereskedési területen rendelkeznek tapasztalattal. 

Úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy professzionális szolgáltatást, amely magas hatékonyságot biztosít a piacon. Sokan kérdezték már, hogy rendben, de miért osztjuk meg másokkal a tudásunkat? Nekünk a kripto világa a szenvedélyünk. Mi már megalapoztuk a nyugdíjunkat, szeretnénk, ha ezt mások is megtudnák tenni. Emellett mi is azt csináljuk, amit szeretünk. Legfőképpen tanítani és közös sikereket elérni. Több mint 3 éves kirpto kereskedési tapasztalatunkkal és technikai elemzésünkkel segítünk téged a mindennapokban. A kripto előtt hagyományos piacokon tevékenykedtünk tőbb évig. 

Nézd meg mi mindent kaphatsz tőlünk

Előnyök a Cryptofolio Hungary tagsággal

Flexibilitás

Csapatunk folyamatosan online, így nem kell aggódnod amiatt, hogy akkor érkezne egy hír, tipp, amikor alszol. Professzinális elemzőink 24 órában figyelik a piacot és a trendeket, szóval neked nem kell. Napi szintű lehetőségeket osztunk meg a csoporttal.

Személyes Mentorálás

Valami nem világos? Nem vagy biztos a stratégiádban? Kétségeid vannak a portfólióddal kapcsolatban? Nincs semmi gond! Itt vagyunk és segítünk. Mentorunk segítségével lépésről lépésre leszel képes haladni.

Minimális kockázat

Egyedi technikánknak köszönhetően mindig megfelelően képes leszel menedzselni a kockázatokat. Emellett használunk stop loss szinteket is, amivel eltudod vágni a potenciális veszteséget, amikor szükséges.

Profitábilis tippek

Csak olyan lehetőségeket osztunk meg, amik nagy eséllyel profitábilisek. Soha nem adunk pump and dump sémájú meglátásokat. Legfontosabb a közösségünk elégedettsége

Piaci elemzések

Naprakész, folyamatos piaci elemzéssel fogsz gazdagodni, ami segíteni fog neked felkészülni a nehezebb időkre és a megfelelő döntések meghoztalában

Minden érthető

Úgy hoztuk létre a szolgáltatásunkat, hogy mindenki számára érthető és egyértelmű legyen. Legyél teljesen kezdő, vagy olyan, aki már több éve kereskedik. Több mint 100 oktató csatorna vár rád minden témában! Saját gyakorlati anyaggal

Fizetős külföldi csoportok

A saját tananyagaink mellett a világ legjobb 15 csoportjához is hozzáférést biztosítunk. Ezeknek az összértéke több mint 3.000$ havonta. Külön csatornákra elkülönítve tudod követni a tippjeiket, elemzéseiket, gondolataikat a piacról.

Nyerj betekinést

Hogyan néz ki a zártkörű felületünk

Amire számíthatsz

Effektívek vagyunk, mivel:

Kizárjuk az érzelmeket

Folyamatosan elemzünk

Saját kereskedések

Trendre fókuszálunk

Cryptofolio Hungary, az egyik legsikeresebb crypto közösség Magyarországon. Egészen máshogy gondolkodunk. Szeretnél megtanulni a kriptovalutákkal való kereskedését, de nem tudod, hol kezdd el? Nem vagy biztos abban, hogy melyik coinnal érdemes kezdened, hol, mikor, miért, vagy hogyan kell csinálni? Filozófiánk a kereskedés egyszerű megközelítése – pontos követendő terv és az ezzel kapcsolatos személyes útmutatás.

Cryptofolio Hungary neked való, ha:

Ne Maradj Le A Többiektől

Hagyd abba, hogy csak nézed, ahogy mindenki más pénzt keres. Legyél részese te is a kripto által nyujtótt előnyöknek.

Pricing Plans

Ismerkedj meg velem

Gondolkodtál mar azon, hogy ki vagyok? Ismerj meg részletesebben!

WSBKING - CFH Alapító

Szia, WSBKing vagyok a Cryptofolio Hungary alapítója, de hívj csak „Jani”-nak. Egyetem előtt, alatt és után is folyamatosan crypto kereskedéssel és befektetéssel foglalkozom, immár több mint 6 éve vagyok itt a crypto piacon.

 

Az utam azután kezdődött, hogy az interneten több hirdetést is láttam erről a „dologról”, amit „kereskedésnek” hívunk, és ahogy azt el tudod képzelni, beszippantott a dolog.

 

YouTube videók, befektetési tervek, Instagram „guruk”, kereskedési botok, „gyorsan pénzt keresni”, 100%-os nyerő stratégiák – mindet kipróbáltam. Hamar rájöttem, milyen érzés számlákat elszúrni és pénzt veszíteni. Minden hibát elkövettem, amit ember elkövethet. Nem vagyok különleges, csak kitartó.

 

Életem ezen szakaszában a social media által kreált álom világban éltem. Úgy értem, hogyan is ne éltem volna? A social media platformokra tartalomgyártók 95%-a retail, akik tartalomgyártásból élnek és fogalmuk sincs valójában a kereskedésről és befektetésről. Mindenki ugyan azt ismétli, újra csomagolják a cryptora a forex és részvénypiaci dolgokat, de semmi újat nem mutatnak. Egyszerűen az álomvilágban tartanak, ahol napi 100x, majd holnap lambo vár.  

 

Ezután ismertem meg a mentoromat a pénzügyi piacok több mint 30 éves veteránját, a statisztika egykori 1. és 2. évfolyamos oktatója, aktuáriusi ösztöndíjas, feltaláló, vezető menedzsment tanácsadó, korai befektető az interneten (1993), Szerző és nemzetközi vitaindító előadót. Tőle tanultam meg a crypto specifikus egyedi stratégiákat, amiket tovább fejlesztettem, illetve az intézményi gondolkodásmódot. 

 

Van egy tanulási görbe, amit az emberek 90%-a ki akar hagyni és egyik napról a másikra megakar gazdagodni. Sajnos ez nem a valóság. A tudás hihetetlenül fontos. Ha orvos akarsz lenni, vagy sebész, akkor nem mész be csak úgy a műtőben, és mondod azt, hogy adj egy kést, majd én felvágom ezt a fickót és megműtőm minden tudás nélkül. Tényleg tudnod kell, mit csinálsz. Ha mérnök vagy, vagy mérnök akarsz lenni, akkor képzés, vagy tudás nélkül nagyon nehéz lenne hidat, vagy felhőkarcolót építened. Szükséged van a tudásra. Ha tanár szeretnél lenni, de nem ismered a tananyagot, akkor nagyon nehéz lenne értelmesen tanítani a diákokat, ha még te se tudod, hogy mit tanítasz. Ezért elengedhetetlen a tudás megszerzése, de ennek a tudásnak a megfelelő emberektől kell származnia. Így a mentorálás is létfontosságú. Meg kell értenie mindenkinek a befektetés és a kereskedés pszichológiai vonatkozásait is. Mert nagyon sokan veszítenek pénzt a pénzügyi piacokon. Nem azért, mert hülyék, hanem mert az érzelmeik legyőzik őket. 

 

A tanulásra való összpontosítás hihetetlenül fontos, ez megváltoztatja az életed. Ez természetesen nem csak a befektetésre és a kereskedésre vonatkozik. Ez mindenre vonatkozik, ezért a pénzügyi piacok olyan hihetetlenek, hogy képesek az élet értelmének megteremtésében, ha az emberek nyitottak erre, és ha nem koncentrálnak túlságosan a pénzre, akkor a pénz egyszerűen a dolgok helyes végrehajtásának eredménye lesz. Idővel, ha megfelelő módon csinálod a dolgokat, akkor gazdag leszel, nem kell egyik napról a másikra milliomossá válni. Ha ezt akarod, akkor valószínűleg elveszíted az összes pénzedet, amit az intézmények kezébe teszel, akik a pénzedet akarják, azt akarják, hogy magával ragadjon egy fantázia világ. A valóság az, hogy szükséged van arra a tudásra, amellyel a nagy játékosokkal harcolhatsz, és nyerhetsz.

 

Szerintem ez a fő oka annak, hogy a kereskedők eleve elbuknak – Álomvilágban élnek. – A sok-sok körbe-körbe járó séma mellett nem nehéz elhinni, hogy az a valóság.

 

Az önuralom is kötelező tényező. Minden gazdagság elmúlik önuralom nélkül. Az önuralom késztet arra, hogy megtartsd a pénzt, amit megkerestél. Sok példa van erre azok az emberek között, akik óriási összegeket nyertek anélkül, hogy megdolgoztak volna érte. Például a lóttónyertesek, vagy egyéb szerencsejátékosok. Ezek az emberek alapvetően visszaadják az összes pénzt, amit szereztek mert nem keresték meg igazán. A meg nem érdemelt pénz sokszor visszakerül a helyére. Amikor önuralommal keresel a pénzt, azt soha nem kell visszaadnod! A tiéd, és tovább fog növekedni.

Sokszor felteszik nekem ezt a kérdést: „Miért a maszk?”. A válasz nagyon egyszerű: „Miért ne a maszk?”.

 

Azt akarom, hogy a tagjaim azonosulni tudjanak velem. Tudom, hogy mit érzel, tudom, hogy hol vagy. Én magam is voltam már ott.

 

Látunk egy befutott kereskedőt egy Lamborghiniben, dizájner ruhákban és egy drága órával a csuklóján, és mit teszünk? Azonnal bálványozzuk ezt az embert, és beiratkozunk a kereskedési tanfolyamára, mert úgy gondoljuk, hogy ő tud kereskedni. „Persze, hogy tud kereskedni. Nézd a Lambóját!”

Aztán nagyon gyorsan rájövünk, hogy ez az ember valójában egyáltalán nem tud kereskedni. A végén elkedvetlenedünk. Az illető nem csinált semmi rosszat. Mi voltunk azok, akik rosszul ítéltük meg az illetőt.

 

Ez tehát a MIÉRT a maszkom mögött. Azt akarom, hogy a tagjaim ne az autóim vagy a ruháim alapján ítéljenek meg, más akarok lenni. Azt akarom, hogy a tanítványaim az eredményeim és más tagok eredményei alapján ítéljenek meg. És azt kell mondanom, hogy az eredmények rohadt hangosan beszélnek!

Rólunk mondták...

Nem győztünk még meg? Olvasd el mit mondanak mások!

Gyakran ismételt kérdések

Rendelkeztek privát felülettel?

IGEN! MarketMaker tagság vásárlása után hozzáférsz a discordunkhoz, ahol tanulhatsz, cseveghetsz és kereskedhetsz más hasonlóan gondolkodó emberekkel és mentorokkal.

Mi az a discord?

A Discord egy azonnali üzenetküldő közösségi platform. A felhasználóknak lehetőségük van hanghívásokkal, videohívásokkal, szöveges üzenetekkel, médiával és fájlokkal kommunikálni privát csevegésekben vagy „szervereknek” nevezett közösségek részeként.

Mi van benne a csomagokban?

Napi piaci elemzés, Személyes Mentorálása, Kereskedési Ötletek, Heti 3 livestream, havi altcoin választásaink (rövid, közép, hosszútávra), szakértői segítség, AUTOMATA KERESKEDÉS, és még sok más….

Az elemzők az összes olyan kereskedést végrehajtják, amit megosztanak?

Igen! Minden egyes kereskedési ötlet, amelyet elemzőink megosztanak, olyan kereskedés, amelyet saját pénzükkel, saját személyes portfóliójukban hajtanak végre. Példát mutatunk. A jó vezetők nem vezetnek másokat olyasmire, amit ők maguk sem tennének.

Honnan érkeznek a lehetőségek?

Minden lehetőség 4 exkluzív cryptofolio csapatunktól származik, illetve csomagtól függően további külföldi elemzőket követhetsz. Minden elemzőnek saját egyedi stílusa és stratégiája van, így biztosan találsz legalább egy vagy több különböző elemzőt, aki megfelel az Igényeidnek. Megismerheted őket, ha csatlakozol hozzánk a Discord szerverünkön, ahol mindegyiküknek saját csatornája van.

Mennyi lehetőségre számítsak?

A kapott értesítések száma attól függően változik, hogy milyen típusú kereskedéseket szeretnél látni, és hány elemzőt szeretnél követni. Az igényeid teljesen testreszabható, így bármelyik elemző értesítéséről le- vagy feliratkozhatsz. Egy skalpoló vagy daytrade elemző sokkal több lehetőséget fog adni, mint egy olyan elemző, aki swingtrade-el vagy befektetéssel foglalkozik, az ilyen kereskedési stratégiák természetéből adódóan.

Nem tudok semmit a Discordról vagy a kereskedésről. Ez nem lesz GOND?

Kezdetben talán. Saját személyes mentort kapsz, aki az út minden egyes lépésében segíthet neked. A folyamatot szuperegyszerű módon, a saját tervünk segítségével még a legújabb kezdők is meg tudják emészteni.

Van lehetőség automata kereskedésre?

Igen. Elemzőnk biztosít cornix által (Külső előfizetés szükséges hozzá) követhető cryptora specializált signalokat automatikusan. Market Maker tagság része. Mindent manuálisan menedzselünk neked csak élvezned kell a hozamokat.